Dinsdag 30/06

Hey

De zomervakantie is begonnen! En het is al direct super warm weer. Dinsdag moesten we ons rapport op school gaan halen en daarna ben ik met drie vriendinnen(Emma, Line, Caro) naar Antwerpen gegaan met de trein. Het was heel erg leuk en daarom voor jullie een verslagje van deze geweldige dag.

X

DSCN8781

Toen we aan het station(in Kapelle-op-den-bos (daar zijn we vertrokken)) aankwamen, moesten we eerst nog de treintickets voor de terugweg kopen. Met zo’n automaat gaat dat echt heel gemakkelijk.
DSCN8789

In Mechelen hadden we 20 minuten om over te stappen, dus zijn we eerst nog een wrap gaan halen bij Panos. ‘Wrap Zuiderse Kipsalade’ We waren echt verbaasd over hoe lekker die eigenlijk wel was. Als je nog een keer bij Panos gaat is dit zeker een aanrader!
DSCN8797

Toen we in Antwerpen aankwamen namen we nog een paar spontane foto’s die eigenlijk niet zo spontaan waren.
DSCN8808

En dan gingen we natuurlijk naar de winkels. Ik ga niet elke winkel waar we kwamen overlopen maar toch wel een paar (2 dus 😉 ) Deze foto is van Lush, echt een super leuke winkel. Enkel de geur van alle verschillende geuren spreekt me niet echt aan maar het is toch zeker de moeite om een keer binnen te gaan.
DSCN8809

OMG, je wilt niet weten hoe verliefd ik ben op deze winkel! Urban Outfiters, ik hou van jou. De winkel ziet er niet alleen geweldig uit, maar de dingen die ze er verkopen zijn nog 10x zo geweldig. Buiten platen en een paar cd’s verkopen ze er ook kleren, juwelen, accessoires, schoenen, spulletjes, schriftjes en nog veel meer… Als je deze winkel in Antwerpen of ergens anders ziet, binnen gaan is de boodschap!
DSCN8811

Omdat het warm was hadden we wel wat dorst dus was het tijd om iets te gaan drinken. Bij Sébastien hebben ze verschillende sapjes, slaatjes, koekjes,…
DSCN8812

DSCN8816

Sébastien is echt super mooi ingericht. Het is niet zo heel groot maar omdat er veel met wit is gewerkt en er grote ramen zijn, krijg je direct een veel ruimer gevoel. Ik heb echt een zwak voor speciale lampen en vind daarom deze lampen ook zo geweldig.
DSCN8819

Eerst waren we naar Zara Home geweest maar dat vonden we maar niks. H&M Home is misschien wel kleiner maar je vindt er veel meer leuke dingen. Deze kaars is misschien een beetje fout, ik heb hem ook wel niet gekocht, maar toch vond ik hem wel iets hebben.

DSCN8823

We konden maar niet genoeg krijgen van Urban Outfiters dat we gewoon nog een keer zijn teruggekeerd. Why not ?!

DSCN8831

Line heeft de 2de keer ook een rokje en een t-shirt gepast. Maar spijtig genoeg was het echt niet mooi. De paskamers zijn dan weer wel geweldig. Op de foto zie je het misschien niet zo goed maar ze waren echt wel super leuk.

DSCN8853

Na nog een paar winkels was het weer tijd om terug naar huis te keren. We probeeerden een foto te maken in het raam van de trein maar dat lukte niet echt goed. Oeps.

DSCN8869

Daarna zijn we allemaal bij Caro blijven slapen. Super gezellig! En dit was dan de eerste selfie van de officiële grote zomervakantie.

Dit was echt een geweldige start van de vakantie en is zeker voor herhaling vatbaar!
Wat gaan jullie allemaal doen op vakantie?

Zonnige kusjes

Sofie

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s