Youtube #zoella

Heey

Iedereen kent youtube, je kan er van alles op bekijken, de meesten gebruiken Youtube alleen voor muziekvideo’s en trailers te bekijken maar er is nog veel meer om te ontdekken. Zo zijn er Youtubers, dat zijn personen die regelmatig filmpjes maken en ze op Youtube zetten. Die filmpjes gaan dan over make-up, videogames, lifestyle, koken, … Zo kan je oneindig lang doorgaan. Vanaf vandaag gaan we proberen elke maand zo een youtuber voor te stellen aan jullie.

De eerste die we jullie gaan voorstellen is een heel populaire blogster/ youtuber, Zoe Sugg. Haar Youtube-kanaal heet Zoella, klik hier om haar blog te zien. Ze schrijft vooral over fashion en beauty maar ook over lifestyle. Ze heeft twee kanalen Zoella en MoreZoella. Op het tweede kanaal staan haar vlogs (video blog).

Hier is een ‘Get Ready With Me: Beach Walk’ video. Het is een heel leuke video, waarin ze toont hoe ze zich klaarmaakt om te gaan wandelen op het strand.

In ‘How Well Do We Know Each Other?’ heeft Zoe haar vriendje te gast, Alfie Deyes. Ze stellen elkaar vragen en als iemand fout antwoord, mag diegene die de vraag heeft gesteld een bord vol slagroom in de andere zijn gezicht gooien. Zeer grappig filmpje, zeker als er iemand fout antwoord.

Dit is de ‘Not My Arms Challenge’, ze doet het met haar broer, Joe Sugg, het is heel leuk om te zien, Joe steekt zijn armen onder de armen van Zoe, zo doet hij haar make-up.

Zo dit was Zoella, hopelijk vond je het leuk! We gaan zeker proberen elke maand een blogpost zoals dit te posten!

Groetjes

EmmPhie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s